Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Autor: Rucká, Adéla
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Zajištění výživy civilního obyvatelstva a Integrovaného záchranného systému v krizových stavech je předmětem diplomové práce. Obsahuje sestavené návrhy týdenních jídelních lístků pro vybrané skupiny obyvatel ve dvou variantách dle předem definovaných podmínek krizové situace vycházející z předem získaných dat z průzkumu nabízeného sortimentu tržní sítě v České republice. Uvádí také energetické, nutriční a ekonomické vyhodnocení navržených jídelních lístků ve všech variantách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47396
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 49827


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
rucká_2020_dp.pdf 1.521Mb PDF Zobrazit/otevřít None
rucká_2020_op.pdf 727.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
rucká_2020_vp.pdf 240.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet