Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
Autor: Jančík, Martin
Vedoucí: Papadaki, Šárka
Abstrakt: Hlavním cílem této diplomové práce je zpracovat projekt založení společnosti s ručením omezeným v oblasti gastronomie. Teoretická část této práce je zaměřena na základní informace o podnikání a charakterizuje právní formy podnikání v České republice. Detailně se věnuje založení společnosti s ručením omezeným a popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část této práce se zabývá analýzou současných trendů v gastronomii, analýzou trhu a podnikatelským plánem. Tento podnikatelský plán se primárně soustřeďuje na zpracování projektového plánu restaurace, marketingového plánu a analýze rizik. V rámci tohoto plánu je také sestaven finanční plán.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47453
Datum: 2020-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 52118


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jančík_2020_dp.pdf 5.479Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jančík_2020_op.docx 24.98Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
jančík_2020_vp.docx 26.68Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet