Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Autor: Švandová, Monika
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47525
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53179


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
švandová_2020_dp.pdf 1.736Mb PDF Zobrazit/otevřít None
švandová_2020_op.pdf 897.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
švandová_2020_vp.pdf 842.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet