Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pachlová, Vendula
dc.contributor.author Švandová, Monika
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:11Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:11Z
dc.date.issued 2020-02-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47525
dc.description.abstract Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu.
dc.format 56 s. (12 388 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mikroorganismy využívané v potravinářství cs
dc.subject trendy využití mikrobiálních kultur cs
dc.subject rostlinné alternativy mléčných výrobků cs
dc.subject nové potraviny cs
dc.subject microorganisms used in the food industry en
dc.subject trends in using microbial cultures en
dc.subject plant-based dairy alternatives en
dc.subject novel foods en
dc.title Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
dc.title.alternative Trends of use of cultures in food industry
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lorencová, Eva
dc.date.accepted 2020-06-17
dc.description.abstract-translated The thesis deals with characterization of microorganisms and microbial cultures commonly used in the food industry. The aim of the thesis is to depict the trends in using microbial cultures in the food industry.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 53179
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
švandová_2020_dp.pdf 1.736Mb PDF View/Open None
švandová_2020_op.pdf 897.7Kb PDF View/Open None
švandová_2020_vp.pdf 842.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account