Moderní trendy v technologii výroby čokolády

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní trendy v technologii výroby čokolády

Show simple item record

dc.contributor.advisor Salek, Richardos Nikolaos
dc.contributor.author Andrýsková, Veronika
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:11Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:11Z
dc.date.issued 2020-02-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47526
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády. Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády.
dc.format 37s. (68 530 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject čokoláda cs
dc.subject kakao cs
dc.subject technologie cs
dc.subject výroba cs
dc.subject chocolate en
dc.subject cocoa en
dc.subject technology en
dc.subject produce en
dc.title Moderní trendy v technologii výroby čokolády
dc.title.alternative Modern trends in the production of chocolate
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šenkýřová, Jana
dc.date.accepted 2020-06-16
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on modern trends and methods of processing in the process of chocolate production. The work describes the basic processes and steps in the production of chocolate and modern methods of processsing in the chocolate production or new types of chocolate and different uses of chocolate. Part of the work is the influence of raw materials, production processes and storage on the quality of chocolate.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 53181
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2020-05-25


Files in this item

Files Size Format View Description
andrýsková_2020_dp.pdf 2.154Mb PDF View/Open None
andrýsková_2020_op.pdf 840.1Kb PDF View/Open None
andrýsková_2020_vp.pdf 820.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account