1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
Autor: Slováčková, Jana
Vedoucí: Illík, Rostislav
Abstrakt: Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4822
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav reklamní fotografie a grafiky
Studijní obor: Multimedia a design - Grafický design
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 3027


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slováčková_2007_bp.pdf 2.155Mb PDF Zobrazit/otevřít
slováčková_2007_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
slováčková_2007_op.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet