Podnikatelský záměr pivního baru Štulbach

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský záměr pivního baru Štulbach

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Fešarová, Kristýna
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:50Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:50Z
dc.date.issued 2021-01-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48442
dc.description.abstract Hlavním cílem diplomové práce je vytvořit kompletní reálný podnikatelský záměr pivního baru Štulbach. Teoretická část shrnuje základní informace týkající se podnikání a tvoří základ pro část praktickou. Zabývá se podporou v podnikání, založením podnikání, rodinným podnikáním a jednotlivými částmi podnikatelského plánu. Začátek teoretické části tvoří analýza makro a mikro prostředí včetně SWOT analýzy. Dále je praktická část zaměřena na zpracování projektu zabývající se podnikatelským plánem pivního baru, který zahrnuje marketingovou, časovou, finanční a rizikovou analýzu. Na závěr jsou zpracována doporučení pro zvolený podnik.
dc.format 100 s. (139 668 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject pivní bar cs
dc.subject Štulbach cs
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject business plan en
dc.subject beer bar en
dc.subject Štulbach en
dc.title Podnikatelský záměr pivního baru Štulbach
dc.title.alternative Business Plan of the Beer Bar Štulbach
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Damborský, Milan
dc.date.accepted 2021-06-23
dc.description.abstract-translated The main aim of the diploma thesis is to create a complete real business plan for the Štulbach beer bar. The theoretical part summarizes the basic information about business and constitutes the basis for the practical part. It engages with support in business, starting a business, family business and individual parts of a business plan. The introduction of the theoretical part is the analysis of macro and micro environment, including SWOT analysis. Furthermore, the practical part is focused on the elaboration of a project engaging with the business plan of a beer bar, which includes marketing, time, financial and risk analysis. Finally, the recommendations for the selected company are made.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 55090
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-06-04


Files in this item

Files Size Format View Description
fešarová_2021_dp.pdf 2.390Mb PDF View/Open None
fešarová_2021_op.pdf 851.9Kb PDF View/Open None
fešarová_2021_vp.docx 26.57Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account