Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
Autor: Vítková, Alžběta
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49006
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 55872


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
vítková_2020_dp.pdf 5.009Mb PDF Zobrazit/otevřít None
vítková_2020_op.pdf 245.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
vítková_2020_vp.pdf 721.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet