Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
Autor: Šuláková, Jarmila
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Bakalářská práce se věnuje mikrobiologickým rizikům, popisuje nejčastěji se vyskytující patogenní mikroorganismy v potravinách a je zaměřena na výskyt nových nebo nově se objevujících patogenních mikroorganismů přenosných potravinami a vodou. Podrobně charakterizuje patogenní bakterie, mikromycety, viry, priony a parazitické prvoky. Práce se věnuje také metodám jejich detekce a možnostem prevence.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49144
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56285


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šuláková_2020_dp.pdf 3.286Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šuláková_2020_op.pdf 825.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šuláková_2020_vp.pdf 825.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet