Kvalita zrna barevné pšenice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvalita zrna barevné pšenice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvalita zrna barevné pšenice
Autor: Hamáček, Jiří
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na netradičně zbarvené odrůdy pšenice, zejména pak na možnosti využití, srovnání nutričních hodnot a působení na lidské zdraví s běžnou pšenicí a parametry používané k hodnocení pšeničného zrna. Dalším krokem je stanovení základních parametrů, tedy vlhkosti, čísla poklesu, sedimentačního index Zelenyho testem a obsahu mokrého lepku, u odrůdy pšenice s modrým aleuronem nazvaném AF Oxana a stanovené hodnoty porovnat s požadavky na pšenici běžnou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49157
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56307


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hamáček_2020_dp.pdf 770.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hamáček_2020_op.pdf 840.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hamáček_2020_vp.pdf 822.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet