Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Autor: Novotná, Tereza
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá hmotnostními ztrátami, které vznikají během různých metod technologického opracování vepřového masa. Úvodní část je zaměřena na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část se zabývá použitím různých metod tepelného opracování, kdy pomocí různých autorů, kteří tuto problematiku studovali, byly zjištěny hmotnostní úbytky, které vznikají během tepelných úpravách vepřového masa. Během opracování nedochází pouze k úbytkům hmotnosti, ale také k nutričním ztrátám, které jsou nevyhnutelné.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49172
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56333


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
novotná_2020_dp.pdf 1.111Mb PDF Zobrazit/otevřít None
novotná_2020_op.pdf 835.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
novotná_2020_vp.pdf 882.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet