Trendy ve výrobě cukrovinek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Trendy ve výrobě cukrovinek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Trendy ve výrobě cukrovinek
Autor: Sanitrák, David
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá získáváním želatiny a její následné využití v cukrovinkářském průmyslu a praktická část se zabývá výrobou želatinových cukrovinek a jejich vlastností.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49175
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 56336


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sanitrák_2020_dp.pdf 1.704Mb PDF Zobrazit/otevřít None
sanitrák_2020_op.pdf 832.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sanitrák_2020_vp.pdf 820.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet