Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Tamaši, Dominika
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:58:01Z
dc.date.available 2021-07-26T10:58:01Z
dc.date.issued 2020-02-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49180
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.
dc.format 53 s. (65 692)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Sous-vide cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject maso cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject Sous- vide en
dc.subject gastronomy en
dc.subject meat en
dc.subject Food safety en
dc.title Využití metody Sous vide pro přípravu masa
dc.title.alternative Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2020-06-17
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with modern technology of heat treatment of meat Sous-vide. The first part focuses mainly on meat structure, his properties and various heat treatment. The second part deals with Sous-vide technology her utilization for meat processing, com-paring with traditional technologies and safety of treated raw materials
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 56344
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-05-22


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
tamaši_2020_dp.pdf 2.928Mb PDF Zobrazit/otevřít None
tamaši_2020_op.pdf 266.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
tamaši_2020_vp.pdf 880.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet