Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie
Autor: Heryán, Tomáš
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá vývojem bezpečnostní situace a potravinové bezpečnosti během epidemie. Teoretická část popisuje bezpečnost a bezpečnostní systém České republiky a jeho jednotlivé části a funkce. Uvedena je také bezpečnostní situace a průběh epidemie COVID-19 v České republice. Dále je zde popsána potravinová bezpečnost a její části a organizace, které zajišťují její fungovaní v České republice na státní i mezinárodní úrovni. V praktické části je analýza potravinové bezpečnosti v průběhu epidemie, následně je vyhodnocena a jsou navrhnuta možná opatření pro zlepšení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49701
Datum: 2020-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
Studijní obor: Ochrana obyvatelstva
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 57256


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
heryán_2021_dp.pdf 2.414Mb PDF Zobrazit/otevřít None
heryán_2021_op.pdf 170.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
heryán_2021_vp.pdf 68.01Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet