Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Show full item record
No preview available
Title:
|
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
Author: |
Jagošová, Dobroslava
|
Advisor: |
Šefčík, Vladimír
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/506
|
Date:
|
2006-09-04 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
D
2302
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account