Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Autor: Jagošová, Dobroslava
Vedoucí: Šefčík, Vladimír
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/506
Datum: 2006-09-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 2302


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jagošová_2006_bp.pdf 1.608Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet