Měření tokových křivek sypkých potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Měření tokových křivek sypkých potravin

Show full item record

No preview available
Title: Měření tokových křivek sypkých potravin
Author: Šimáková, Kristýna
Advisor: Lapčík, Lubomír
Abstract: Tokové chování práškových látek je ovlivněno řadou parametrů, které mají v konečném důsledku velký vliv na technologické operace spojené s těmito látkami. Tato diplomová práce se zabývá právě měřením těchto parametrů, které tzv. tokovost prášků ovlivňují. Práce popisuje meření tokových křivek vybraných vzorků kakaových prášků s vyhodnocením pomocí Mohrových kružnic při různých konsolidačních napětích. Dále jsou použity i další metodiky jako DSC a SEM.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50931
Date: 2021-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šimáková_2022_dp.pdf 17.08Mb PDF View/Open None
šimáková_2022_op.pdf 726.9Kb PDF View/Open None
šimáková_2022_vp.pdf 805.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account