Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"
Autor: Korvas, Pavel
Vedoucí: Tomaštík, Marek
Abstrakt: Diplomová práce řeší útok aktivního střelce. Cílem je seznámit studenty se strategií "UTÍKEJ - SCHOVEJ SE - BOJUJ", připravit plán cvičení a následně zrealizovat cvičení složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení aktivním střelcem v souladu s katalogovým souborem - typová činnost složek integrovaného záchranného systému při společném zásahu STČ 14/IZS AMOK - útok aktivního střelce. V teoretické části jsou definovány základní pojmy aktivní střelec, integrovaný záchranný systém, jeho základní složky a měkké cíle. V praktické části jsou popsány činnosti prvosledových hlídek, materiální vybavení a účel jejich vzniku. Stěžejní částí je plán cvičení. K analýze rizik jsou použity analytické metody Check List Analysis (CLA) a z ní vycházející metoda What-if. V závěru je informační leták se strategií "U - S - B".
URI: http://hdl.handle.net/10563/51048
Datum: 2021-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Rizikové inženýrství


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
korvas_2022_dp.pdf 8.885Mb PDF Zobrazit/otevřít None
korvas_2022_op.pdf 232Kb PDF Zobrazit/otevřít None
korvas_2022_vp.pdf 133.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet