Označování vybraných komodit potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Označování vybraných komodit potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Míšková, Zuzana
dc.contributor.author Vachoutová, Kristýna
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:23:30Z
dc.date.available 2022-07-15T09:23:30Z
dc.date.issued 2021-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/51149
dc.description.abstract V této bakalářské práci byla zjišťována míra správnosti označování biopotravin na českém trhu. Byly vybrány vzorky balených biopotravin rostlinného původu v kamenných a internetových obchodech a u nich bylo zkoumáno uvedení vybraných povinných údajů. Součástí práce je taktéž spotřebitelský dotazník, jehož cílem bylo zjistit názor českých spotřebitelů na biopotraviny.
dc.format 71 s. (96 073 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject označování potravin cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject food labelling en
dc.subject organic food en
dc.subject organic agriculture en
dc.subject legislation en
dc.title Označování vybraných komodit potravin
dc.title.alternative Labeling of selected food commodities
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šenkýřová, Jana
dc.date.accepted 2022-06-14
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis examines the accuracy of organic food labelling on the Czech market. Samples of packaged plant-based organic food were collected in regular grocery stores and in online stores. These samples were then checked for selected mandatory particulars. This thesis also includes a consumer questionnaire and its goal was to find out the opinion of Czech consumers on organic food.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Technologie a hodnocení potravin cs
dc.identifier.stag 62834
dc.date.submitted 2022-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
vachoutová_2022_dp.pdf 2.548Mb PDF View/Open None
vachoutová_2022_op.pdf 836.7Kb PDF View/Open None
vachoutová_2022_vp.pdf 829.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account