Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
Autor: Vinklárková, Květa
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních vlastnostech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5146
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7823


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vinklárková_2008_bp.pdfZablokované 1.463Mb PDF
vinklárková_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vinklárková_2008_op.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet