Stav potravinové bezpečnosti v České republice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stav potravinové bezpečnosti v České republice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stav potravinové bezpečnosti v České republice
Autor: Volfová, Jana
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá analýzou potravinové bezpečnosti v České republice mezi lety 2017-2021. Teoretická část popisuje základní pojmy, které jsou pro orientaci v problematice klíčové. Jedná se například o potravinovou soběstačnost, přístup k potravinám nebo nutriční hodnoty. Dále jsou uvedeny základní mezinárodní i státní organizace, jež se touto problematikou zabývají. Praktická část je věnována analýze konkrétních let, negativním trendům, jež jsou následně vyhodnoceny a jsou navrhnuty možná opatření pro zefektivnění a udržitelnost stávající úrovně současného systému.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51489
Datum: 2021-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva
Studijní obor: Ochrana obyvatelstva


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
volfová_2022_dp.pdf 1.554Mb PDF Zobrazit/otevřít None
volfová_2022_op.pdf 172.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
volfová_2022_vp.pdf 220.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet