Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
Autor: Břečková, Blanka
Vedoucí: Lazárková, Zuzana
Abstrakt: Tato práce navazovala na bakalářskou práci (vliv skladování na jakost těstovin) zabývající se půlročním skladovacím pokusem těstovin při 4 zátěžových teplotách (-18, 5, 23 a 40 °C). K experimentu bylo použito 5 druhů špaget (semolinové bezvaječné / semolinové vaječné / pšeničné bezvaječné / pšeničné vaječné / bezlepkové kukuřičné). V průběhu 24 měsíců (každé 3 měsíce) byly provedeny chemické analýzy (stanovení pH, množství amoniaku, tiobarbiturové číslo), senzorická analýza, absorpce vody a texturní profilová analýza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51668
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
břečková_2022_dp.pdf 1.673Mb PDF Zobrazit/otevřít None
břečková_2022_op.pdf 255.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
břečková_2022_vp.pdf 718.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet