Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Autor: Řiháková, Markéta
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tématem práce jsou microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Práce popisuje detailně pojem microgreens, nastiňuje jejich způsob pěstování, druhy použitých pěstebních médií. Jsou zde dále vyjmenovány a popsány nejrozšířenější druhy pěstovaných microgreens. Zároveň práce zmiňuje výhody a nevýhody pěstování microgreens. Uvádí také nutriční složení, příklady pokrmů, které jsou jimi dohotovovány. Současně jsou v práci vyjádřeny poznatky, které byly získány z výzkumných studií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/52044
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
řiháková_2022_dp.pdf 2.132Mb PDF Zobrazit/otevřít None
řiháková_2022_op.pdf 840.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
řiháková_2022_vp.pdf 848.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet