Management rizik ve výrobním podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Management rizik ve výrobním podniku |
| Autor: |
Zapletal, Jan
|
| Vedoucí: |
Konečný, Jiří
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je zpracování příručky systému HACCP pro výrobní potravinářský podnik KRAJAN CZECH s.r.o. V teoretické části jsou zpracovány základní pojmy a terminologie k problematice managementu rizik a rizik v potravinářství. Výrobní podnik je představen v praktické části. Následně jsou zakresleny hlavní výrobní procesy. Za pomocí metody PNH jsou zjištěny kontrolní body ve výrobním procesu. Po aplikaci metody HAZOP je sestavena příručka systému HACCP. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/52535
|
|
Datum:
|
2021-12-01 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav logistiky |
|
Studijní obor:
|
Bezpečnost logistických systémů |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet