Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža
Autor: Dobrá, Iveta
Vedoucí: Šefčík, Vladimír
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5273
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7680


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dobrá_2008_bp.pdfZablokované 743.5Kb PDF
dobrá_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dobrá_2008_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet