Moderní technologie přípravy kávy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní technologie přípravy kávy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní technologie přípravy kávy
Autor: Běhalová, Viktorie
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: V bakalářské práci je popsán proces výroby kávy od samotné historie, prvních zmínkách používání, dále růst na plantážích, zpracování a pražení. Zmiňuje přípravu jednotlivých kávových nápojů, používaná technologická zařízení a v neposlední řadě taky vliv kávy na zdraví člověka. Praktická část je věnována senzorické analýze, prostřednictvím které jsou porovnány tři kávové směsi připravené různými metodami přípravy a dotazníku, který zjišťuje, kdo jakou kávu preferuje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53876
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
běhalová_2023_dp.pdf 2.053Mb PDF Zobrazit/otevřít None
běhalová_2023_op.pdf 850.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
běhalová_2023_vp.pdf 849.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet