Kvalitativní vlastnosti medu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kvalitativní vlastnosti medu

Show full item record

No preview available
Title: Kvalitativní vlastnosti medu
Author: Jurčová, Lucie
Advisor: Šenkýřová, Jana
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše na téma med. Zabývá se jeho složením, vlastnostmi a analytickými metodami, které se využívají k určování kvality medu. Také popisuje složitý proces vzniku medu a jeho získávání. V poslední řadě poukazuje na nebezpečí falšování medu, jednotlivé metody pro detekci falšování medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54036
Date: 2022-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
jurčová_2023_dp.pdf 1.475Mb PDF View/Open None
jurčová_2023_op.pdf 281.0Kb PDF View/Open None
jurčová_2023_vp.pdf 273.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account