[NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: [NEOBHÁJENO] Využití metod projektového řízení při organizaci dobročinné akce na podporu pacientů Psychiatrické nemocnice v Kroměříži (PNKM)
Autor: Dudomai, Zdeňka
Vedoucí: Tomancová, Lucie
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá organizací dobročinného projektu v psychiatrické nemocnici v Kroměříži. Hlavním cílem práce je využití metod projektového managementu, které jsou aplikovatelné při plánování a organizaci tohoto projektu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Cílem teoretické části je vypracování literární rešerše zaměřené především na oblast projektového managementu, ze které se následně vychází v praktické části práce. Cílem praktické části je analýza současného stavu konání dobročinných akcí v psychiatrické nemocnici v Kroměříži a následně vytvoření projektu, který úzce navazuje na získané informace z teoretické části. Projekt je dále podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54581
Datum: 2023-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Marketing management


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dudomai_2023_dp.pdf 6.666Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dudomai_2023_op.docx 50.90Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
dudomai_2023_vp.docx 48.65Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet