Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně
Autor: Bieliková, Eduarda
Vedoucí: Adámková, Anna
Abstrakt: Teoretická časť bakalárskej práce rozoberá legislatívne vymedzenie bezpečnosti potravín, hygieny pri výrobe pokrmov a pravidiel správnej výrobnej praxe v zariadeniach školského stravovania. Pozornosť je zameriavaná na najčastejšie rizikové faktory vzniku alimentárnych ochorení na školách, ktoré sú v jednotlivých kapitolách popísané. Praktická časť práce prezentuje vzdelávaciu brožúru vyplývajúcu z jej teoretickej časti. Brožúra má slúžiť ako pomôcka pre vedúcich pracovníkov a pracovníčky školských jedální pri školeniach radových zamestnancov o hygiene a bezpečnosti potravín a výrobného procesu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/55811
Datum: 2024-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bieliková_2024_dp.pdf 3.647Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bieliková_2024_op.pdf 384.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bieliková_2024_vp.pdf 301.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet