Olivový olej

DSpace Repository

Language: English čeština 

Olivový olej

Show full item record

No preview available
Title: Olivový olej
Author: Nacházelová, Lucie
Advisor: Janiš, Rahula
Abstract: V posledních letech neustále roste popularita olivového oleje a s ním spojené Středomořské stravy. Tato práce se zabývá problematikou olivového oleje a jeho přínosem jak pro zdraví a vyváženou stravu, tak pro kosmetický a farmaceutický průmysl. V práci je pojednáno o jednotlivých kategoriích olivového oleje, jeho výrobě a vůbec i jeho počátcích užívání ve starém Řecku. Cílem práce bylo zpracování literární rešerše týkající se základních vlastností a různorodosti použití olivového oleje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5585
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7719


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nacházelová_2008_bp.pdfBlocked 723.1Kb PDF
nacházelová_2008_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open
nacházelová_2008_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account