Zpracování drůbežích tkání na kolagenní produkty

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zpracování drůbežích tkání na kolagenní produkty

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zpracování drůbežích tkání na kolagenní produkty
Autor: Strauch, Radek Adam
Vedoucí: Mokrejš, Pavel
Abstrakt: Tato diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci procesních podmínek pro výrobu želatin z kachních žaludků. V teoretické části jsou probrány zpracování drůbeže a využití vedlejších živočišných produktů, stejně jako charakteristiky a aplikace kolagenu a želatiny. Experimentální část zkoumá různé podmínky extrakce želatiny pomocí Taguchiho metodologie a analyzuje vliv těchto podmínek na kvalitu želatiny. Práce přináší nové poznatky o efektivním využití drůbežích vedlejších produktů v potravinářství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/56159
Datum: 2024-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav inženýrství polymerů
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
strauch_2024_dp.pdf 2.718Mb PDF Zobrazit/otevřít None
strauch_2024_op.pdf 242.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
strauch_2024_vp.pdf 245.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet