Vliv typu prepregu na vybrané vlastnosti sendvičových struktur

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv typu prepregu na vybrané vlastnosti sendvičových struktur

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv typu prepregu na vybrané vlastnosti sendvičových struktur
Autor: Tomeček, Marek
Vedoucí: Rusnáková, Soňa
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá porovnáním pryskyřic pro jednotlivé druhy jader a návrhu prototypu. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou zmíněny základní informace o sendvičové struktuře, její historie a použití v leteckém průmyslu a železniční dopravě. První část praktické části je věnována výrobě zkušebních tělísek s následným testováním mechanických vlastností při zkoušce cyklickým ohybem a tahem na plocho. Druhá část praktické části je zaměřena na návrh sendvičové struktury a skladby prepregů pro prototyp sklápěcího stolu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/56531
Datum: 2024-01-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav výrobního inženýrství
Studijní obor: Výrobní inženýrství


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
tomeček_2024_dp.pdf 7.468Mb PDF Zobrazit/otevřít None
tomeček_2024_op.pdf 234.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
tomeček_2024_vp.pdf 250.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet