Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR
Autor: Janušková, Hana
Vedoucí: Lošek, Václav
Abstrakt: Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola - Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5691
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5279


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janušková_2008_bp.pdfZablokované 1.413Mb PDF
janušková_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
janušková_2008_op.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet