Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tradice výroby, zbožíznalectví a jakostní charakteristika vína produkovaného v Mikulovské oblasti
Autor: Staňo, Ondřej
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: V bakalářské práci je popsáno základní složení hroznu a následná výroba přírodních vín. Dále je pojednáno o dělení vín v České Republice. Zpracována je tradice výroby, zbožízna-lectví a jakostní charakteristika typických vín produkovaných v Mikulovské podoblasti. Je porovnána situace českého vinařství v kontextu s Evropskou Unií. V části věnované dílčím změnám jsou stručně popsány nevýhody používání korkových zátek a navrženy možné alter-nativy uzávěrů lahví s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6381
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5243


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
staňo_2008_bp.pdf 1.076Mb PDF Zobrazit/otevřít
staňo_2008_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
staňo_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet