Stanovení volných aminokyselin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení volných aminokyselin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení volných aminokyselin
Autor: Ivičičová, Barbora
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá stanovením volných aminokyselin v rostlinných a živočišných materiálech. V práci je popsána charakteristika aminokyselin a bílkovin, význam stanovení volných aminokyselin v potravinách a metody stanovení volných aminokyselin včetně ně-kterých extrakčních procesů. Na závěr této práce je navržena vhodná metoda jejich stano-vení na Ústavu potravinářského inženýrství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6622
Datum: 2008-08-29
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 7694


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ivičičová_2008_bp.pdf 481.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
ivičičová_2008_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ivičičová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet