Chování směsi tenzidů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chování směsi tenzidů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chování směsi tenzidů
Autor: Nenutil, Petr
Vedoucí: Krejčí, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na bližší popis fyzikálně-chemických vlastností tenzidů jako je tvorba a struktura micel, povrchové napětí a kritická micelární koncentrace. Podrobnější popis byl věnován nejdůležitějším technologickým procesům ve kterých se tenzidy používají. Mezi ně lze zřadit tvorbu pěny a emulzí, dále pak solubilizaci a detergenci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6664
Datum: 2008-08-29
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 5416


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nenutil_2008_bp.pdfZablokované 1.260Mb PDF
nenutil_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nenutil_2008_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet