Nutriční význam a technologie výroby těstovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční význam a technologie výroby těstovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční význam a technologie výroby těstovin
Autor: Hýblová, Zlatuše
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je zjistit a posoudit nutričnívýznam vybraných druhů těstovin od českých i zahraničních výrobců. U vybraných vzorků posoudit senzorické vlastnosti vybraných druhů těstovin. Celkem prošlo testem 8 vzorků těstovin.V senzorickém testu byly nejlépe vhodnoceny semolinové výrobky. Dalším cílem práce bylo u vybrané skupiny obyvatelstva dotazníkem zjistit oblíbenost jednotlivých druhů těstovin. Z toho vyplývá, a dotazník to také prokázal,že směrem k mladšímgeneracím stoupáobliba těstovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6998
Datum: 2008-08-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7992


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hýblová_2008_bp.pdf 1.234Mb PDF Zobrazit/otevřít
hýblová_2008_vp.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hýblová_2008_op.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet