Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.
Autor: Ležatková, Jitka
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Hlavním cílem této diplomové práce bylo porovnání biochleba s chleby konvenčními. Teoretická část byla věnována stručnému shrnutí dané problematiky. V experimentální části byla provedena chemická analýza (vlhkost, kyselost, obsah celkové vlákniny a obsah těžkých kovů) a senzorické hodnocení vzorků. Získané výsledky jsou shrnuty v závěru diplomové práce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7337
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8058


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ležatková_2008_dp.pdfZablokované 1.083Mb PDF Zobrazit/otevřít
ležatková_2008_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ležatková_2008_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet