Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Autor: Bartošíková, Romana
URI: http://hdl.handle.net/10563/7352
Datum: 2008-10-17
Vydavatel: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Počet stran: application/pdf
Dostupnost: Bez omezení


Abstrakt:

Disertační práce se zabývá problematikou systémů řízení bezpečnosti potravin a jejich dopadem na konkurenceschopnost potravinářských podniků v České republice. V úvodu autorka zdůvodňuje volbu uvedeného tématu. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti řízení bezpečnosti potravin, standardů pro řízení bezpečnosti potravin, řízení rizik a pomocí základních makroekonomických ukazatelů vyhodnocena současná situace v potravinářském průmyslu. Ve druhé kapitole disertační práce autorka definuje cíle a hypotézy disertační práce. Následující kapitola pokračuje sestavením metodologického postupu, kterým bude tato práce řešena. Pro úspěšnou realizaci cílů disertační práce byly zvoleny vědecké metody, které budou použity během zpracovávání této práce a povedou k potvrzení či vyvrácení hypotéz. V závěru práce jsou výsledky šetření konfrontovány se stanovenými hypotézami, dále jsou popsány možné přínosy disertační práce pro teoretické a praktické poznání a souhrn informací pro budoucí pokračování práce.

Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bartošíková_2008_dp.pdf 798.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
bartošíková_2008_vp.pdf 86.29Kb PDF Zobrazit/otevřít
bartošíková_2008_op.pdf 75.54Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet