Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Wencl, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:54:31Z
dc.date.available 2010-07-17T03:54:31Z
dc.date.issued 2008-08-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7526
dc.description.abstract Práce se zabývala požadavky na výživu vězňů v ČR. V našem případě se jednalo konkrétně o stravování obviněných a odsouzených vězňů ve Vazební věznici Olomouc z hlediska jejich správné výživy. V praktické části student vyhodnotil jídelní lístky, které byly sesta-vovány odborným personálem tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybranou skupinu vězňů. Hodnocení proběhlo pomocí programu Vyhodnocení ekonomiky výživy a byla dána doporučení pro případné modifikace konkrétních jídelních lístků. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 337125 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výživa vězňů cs
dc.subject denní doporučená dávka cs
dc.subject finanční limit cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject energie cs
dc.subject základní nutriční faktory cs
dc.subject prison nutrition en
dc.subject recommended daily ration en
dc.subject financial limit en
dc.subject menu en
dc.subject energy en
dc.subject nutritional factors en
dc.title Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc cs
dc.title.alternative The nutritive evaluation of the prison fare in Olomouc stockade en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was the nutrition of prisoners in CZ. In the concrete it was Olomouc stockade. It was analyzed menus which were suggested acording to recommended daily rations for prisoners and financial limit. It was used program Vyhodnocení ekonomiky vý-živu on menu's evaluation and was proposed recommendations for possible modifications of these menus. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8031
dc.date.assigned 2007-11-16
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
wencl_2008_bp.pdf 329.2Kb PDF View/Open
wencl_2008_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open
wencl_2008_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account