Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny
Autor: Čepelová, Jana
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo sledování vlivu půdního zinku a mědi na vybrané ukazatele jakosti plodů rajčat. Byla zvolena odrůda rajčat Domino F1, jejíž rostliny byly vypěstovány v plastových vegetačních nádobách. Plody byly sklizeny v konzumní zralosti a byl v nich stanoven obsah sušiny, organických kyselin, fosforu a dusíku. Součástí diplomové práce je rozsáhlý literární přehled týkající se chemického složení zeleniny, především rajčat, a nutričního významu zeleniny a rajčat v lidské stravě. Dále je pojednáno o mikroelementech v rostlinách zejména o mědi a zinku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7567
Datum: 2008-07-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8039


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
čepelová_2008_dp.pdf 1.266Mb PDF Zobrazit/otevřít
čepelová_2008_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
čepelová_2008_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet