Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin
Autor: Dušková, Miloslava
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Cílem této práce bylo poskytnout přehled systémů managementu jakosti. Na úvod je popsán vývoj jakosti z historického hlediska. Důraz je kladen především na normy ČSN EN ISO 9001, ČSN EN ISO 22000, systém HACCP a ČSN EN ISO 19011. Dále jsou stručně rozvedeny standardy BRC a IFS. Normy ČSN EN ISO 9001, 22000, doplňková norma ČSN EN ISO 15161, se zabývají požadavky na systém managementu jakosti, systém HACCP, systém bezpečnosti potravin principy auditů. Tato práce charakterizuje potřebnou dokumentaci, její rozsah, obsah a archivaci. Dále jsou nastíněny aplikace těchto norem do koloběhu potravin v rámci jednotlivých organizací samostatně i možnost propojení s jinými systémy norem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7632
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7683


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dušková_2008_bp.pdf 576.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
dušková_2008_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dušková_2008_op.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet