Vlastnosti krajových odrůd ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti krajových odrůd ovoce

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Růžičková, Jana
dc.contributor.author Kožehubová, Lucie
dc.date.accessioned 2010-07-17T04:44:09Z
dc.date.available 2010-07-17T04:44:09Z
dc.date.issued 2008-05-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7643
dc.description.abstract 1. Obecně charakterizovat vlastnosti ovoce včetně jeho taxonomie 2. Popis jádrového ovoce 3. Popis ekologických faktorů Bílých Karpat 4. Sběr vzorků odrůd krajového ovoce 5. Chemické analýzy vzorků na základní jakostní ukazatele 6. Porovnání výsledků analýz mezi krajovýcmi a tržními odrůdami cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 517900 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject jablka cs
dc.subject krajové odrůdy cs
dc.subject jakostní ukazatele jablek cs
dc.subject Bílé Karpaty cs
dc.subject apples en
dc.subject local varieties of fruit en
dc.subject the White Carphatians en
dc.title Vlastnosti krajových odrůd ovoce cs
dc.title.alternative Properties of Wallachia fruits en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2008-06-05
dc.description.abstract-translated 1. Desription properties of fruit and description fruits taxology 2. Desription appel fruit 3. Description ecological factors of the White Carphantians 4. Picking of regional fruit 5. Chemical analysis for general indexes of quality 6. Confrontation results of regional fruits cultivars with markets cultivars en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8055
dc.date.assigned 2007-11-06
utb.result.grade A


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kožehubová_2008_dp.pdf 505.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
kožehubová_2008_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kožehubová_2008_op.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet