Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.
Autor: Šerá, Martina
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na biotechnologii výroby ementálských sýrů a biochemické procesy, které probíhají v průběhu zrání. V práci jsou publikovány poznatky o procesech jejich výroby z technologických knih a odborných článků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7675
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7759


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šerá_2008_bp.pdf 728.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
šerá_2008_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šerá_2008_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet