Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
Autor: Zemánek, David
Vedoucí: Horna, Aleš
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámení s úpravou kakaových bobu a kakaa pro výrobu hořké čokolády. Obsahem je charakterizovat kakaové boby a kakao k následnému technologickému zpracování. Důraz je kladen na využití hořké čokolády v gastronomii a zhodnocení příznivých vlivů na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7746
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7962


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zemánek_2008_bp.pdfZablokované 2.692Mb PDF
zemánek_2008_vp.pdf 30.04Kb PDF Zobrazit/otevřít
zemánek_2008_op.pdf 66.03Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet