Suché skořápkové plody ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Suché skořápkové plody ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Autor: Chlebišová, Iveta
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7824
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12966


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chlebišová_2009_bp.pdf 1.203Mb PDF Zobrazit/otevřít
chlebišová_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chlebišová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet