Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitaminů skupiny B v pivu
Autor: Stašková, Alžběta
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce charakterizuje základní suroviny pro výrobu piva. Popisuje operace při výrobě sladu a samotné výrobě piva. Zmiňuje se o druzích piva a jejich stručné charakte-ristice. Dále se zabývá chemickou charakteristikou s důrazem na vitaminy skupiny B. Na-konec uvádí možnosti chromatografického stanovení vitaminu skupiny B v pivu pomocí metody HPLC
URI: http://hdl.handle.net/10563/7933
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12416


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
stašková_2009_bp.pdfZablokované 1.389Mb PDF
stašková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
stašková_2009_op.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet