Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace
Autor: Křížová, Markéta
Vedoucí: Kašpárková, Věra
Abstrakt: Tato bakalářská práce se věnuje etanolu, jeho fyzikálním a chemickým vlastnostem a soustřeďuje se především na jeho praktické využití. Práce je systematicky členěna na tři části. První část se zabývá přípravou a výrobou etanolu a jeho typickými chemickými reakcemi. Druhá část práce se věnuje použití etanolu v potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu i v průmyslu paliv. Poslední část práce se věnuje vlivu etanolu na lidský or-ganismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8172
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 13040


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křížová_2009_bp.pdf 1.136Mb PDF Zobrazit/otevřít
křížová_2009_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
křížová_2009_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet