Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
Autor: Válková, Iveta
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Tato práce je zaměřená na stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium. První část práce je věnována historii rodu Penicillium včetně popisu konkrétních zástupců tohoto rodu a výrobě potravin, při níž se tyto plísně využívají. Druhá část je zaměřena na samotná stanovení určených biochemických vlastností, které jsou využívány při výrobě sýrů a ovlivňují průběh zrání a kvalitu výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8236
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12790


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
válková_2009_bp.pdfZablokované 1.127Mb PDF
válková_2009_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
válková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet