Optimalizace výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Optimalizace výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Optimalizace výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku
Autor: Chlebanová, Petra
Vedoucí: Málek, Zdeněk
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o optimalizaci výroby a distribuce kvalitního potravinářského výrobku ve SPOL. ROCHUS S R.O. KUNOVICE. V teoretické části je definována logistika, její vývoj, význam, následně popsána výroba a distribuce. Dále je představena firma Rochus s r.o., charakterizována obchodní, výrobní činnost a oblast zaměstnanosti společnosti. V praktické části jsou výše uvedené oblasti analyzovány s cílem zjištění kladných a záporných míst v systému činnosti firmy a následně je zpracován návrh řešení a optimalizace problematiky. V závěru bakalářské práce jsou shrnuta nejdůležitější fakta vyplývající z provedené analýzy a souhrn návrhů k optimalizaci řešení výrobní a distribuční činnosti společnosti Rochus s r.o. Kunovice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8467
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2039
Ústav: Institut bezpečnostních technologií
Studijní obor: Logistika a management
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 13277


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chlebanová_2009_bp.pdfZablokované 2.100Mb PDF Zobrazit/otevřít
chlebanová_2009_vp.doc 57.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chlebanová_2009_op.pdf 258.6Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet